A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház küldetése

   A kiskunhalasi Semmelweis Kórház a mindenkori, szakmánként változó betegfelvételre kijelölt területen a betegek megbízható ellátása, betegségük felismerése, betegségük okának felismerése érdekében figyelemmel kíséri a demográfia, a járványos és egyéb betegségek alakulása, a betegséghez vezető életmód és környezeti változásokat.

   Az eredményes munka érdekében kapcsolatot tart az ÁNTSZ szervezetével, és különösen jó kapcsolatra törekszik az ezen a területen tevékenykedő háziorvosokkal, információcsere, diagnosztikai és therápiás lehetőségek biztosítása által. A Kórház - kérésre - az általa létrehozott "házi betegápolási" lehetőségeket is rendelkezésre bocsátja.

   A betegeknek a kórházi adottságokból eredő lehető legjobb hotelszolgáltatást és látogatási lehetőséget, gyermek betegeknél a bentlakási lehetőséget is biztosítjuk.

   Az ápolási feladatokat a nemzetközi normákat követő ápolási dokumentáció szerint valósítjuk meg.
Diagnosztikai lehetőségeinket a mindenkori csúcstechnológiai színvonalhoz, a beteg szervezetét a legkevésbé károsító, legnagyobb diagnosztikai eredményt hozó korszerű eljárásokhoz igazítjuk.
A beteget feleslegesen terhelő vizsgálatoktól eltekintünk.

   A betegek gyógyítási folyamataiban gondoskodunk arról, hogy az alkalmazott therápia korszerű, ellenőrzött körülmények között történjék. A kórházi fertőzések elkerülése érdekében külön ellenőrző rendszert működtetünk. A beteget betegsége természetéről, a beavatkozások mibenlétéről, várható eredményeiről, veszélyeiről mindenkor tájékoztatjuk.

   Mi, a kiskunhalasi Semmelweis Kórház dolgozói valljuk, hogy az eddig felsorolt technikai feladatok csak akkor oldhatók meg eredményesen, ha a beteg jogait messzemenően figyelembe vevő olyan, a humanitás elvein alapuló partneri kapcsolat jön létre a beteg és az intézményt megtestesítő személyzet között, amiben a beteg humánus, szakszerű és őszinte tájékoztatást kap állapotáról, az állapot felméréséhez szükséges diagnosztikai lehetőségekről, a gyógyítás veszélyeiről, várható eredményeiről, elmaradásának következményeiről, s ebben a helyzetben kezelőinek támogatásával maga, szabadon dönthet saját gyógyulása érdekében választott eljárásokról. A Kórház a beteg érdekeit védi, adatait csak engedélyével adja meg más személyeknek.
   Az esetleg szükséges utókezeléseket, a betegségek felismeréséhez szükséges diagnosztikai eljárásokat a fekvőbeteg ellátást is szolgáló magasan képzett személyzettel és eszközökkel a járóbeteg ellátásban biztosítjuk.

   A Kórház mindent megtesz, hogy az itt dolgozóknak biztos munkahelyet jelentsen, biztosítva a képzés, továbbképzés lehetőségét, feltételeket teremtsen nemcsak a kórházban dolgozóknak, de a vele kapcsolatban álló szakembereknek is - kutatómunka végzésére.

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_esza_0.jpg

Kórházunk

Kiskunhalas, Kiskőrös, Kecel és a környező települések lakosságának kínál egészségmegőrző, betegség-megelőző, diagnosztikai, műtéti és ápolási gyógyító egészségügyi szolgáltatásokat, rendszeres gondozási, eseti ambuláns, egynapos sebészeti és fekvőbeteg ellátás keretében.

Elérhetőség

KISKUNHALAS
Kórház és szakrendelő

 •   6400 Kiskunhalas,
       Dr. Monszpart L. u. 1.
 •   06-77/ 522 000
       06-77/ 522-022 (előjegyzés)
 •   06-77/ 522 011
 •   igazgatas(@)halasi-korhaz.hu
       elojegyzes(@)halasi-korhaz.hu
 
KISKŐRÖS - Szakrendelő
 •   6200 Kiskőrös,
       Kossuth L. u. 6.
 •   06-78/311-922, 06-78/311-340
       és 06-78/311-484
 •   igazgatas(@)halasi-korhaz.hu
       elojegyzes_kiskoros(@)
       halasi-korhaz.hu
 
KECEL - Szakrendelő
 •   6237 Kecel, Fő tér 3-4.
 •   06-78/ 420 211
      +36 30/ 526 4751 (előjegyzés)
 •   igazgatas(@)halasi-korhaz.hu

 

Térkép

Projekt